هایپر تره بار | روغن کنجد

برای اطلاع از قیمت و سفارش محصول لطفا تماس بگیرید

روغن کنجد که از دانه های کنجد به دست می اید یکی از روغن های گیاهی کمتر شناخته شده است اما در حقیقت یکی از سالم ترین گزینه های روغن گیاهی است. دانه های کنجد دانه های قهوه ای مایل به زرد کوچکی هستند که در اصل در آفریقا یافت می شود اما در هند نیز توسعه می یابند.

روغن دانه کنجد به دلیل استخراج ارزان آن، محبوبیت زیادی در سال های اخیر به دست آورده است. با اینحال زمانی که دانه ها به رشد کامل رسیده باشند روغن آن کیفیت بهتری خواهد داشت.

از این روغن می توان در آشپزی  استفاده کرد. اقوام آسیایی بویژه در شرق دور همچون چینی ها، ژاپنی ها و … از این روغن در غذاهای خود به خوبی استفاده می کنند. روغن کنجد به خاطر مزایای که بر روی پوست و صورت دارد در ماساژ نیز مورد استفاده قرار می گیرد. حتی به عنوان روغن حامل در بسیاری از محصولات آرایشی استفاده می شود. تنها مشکل این روغن، فرآوری دستی آن است که باعث می شود تولید آن دشوار گردد.

مقادیر قابل توجهی از ویتامین ها، مواد معدنی، ترکیبات آلی در این روغن وجود دارد و همین امر باعث می شود روغن سالمی باشد.

خواص روغن کنجد برای سلامتی در برگیرنده فواید آن برای بهبود سلامت پوست و مو، کمک به رشد استخوان ها، کاهش فشار خون، حفظ سلامت قلب، مدیریت اضطراب و افسردگی، محافظت از سلامت نوزاد، درمان مشکلات دندان، پیشگیری از سرطان، بهبود فرایند گوارش و کاهش التهاب است.